Nederlands

Met dank aan Marieke Roos voor de vertaling.

Gelieve te lezen: Veiligheidsinstructies

Bij Cuddly Comforts nemen wij veiligheid zeer serieus. Daarom raden wij u ten zeerste aan om deze verkorte handleiding door te nemen. Hiermee kunnen wij verzekeren dat uw kruik u warm, comfortabel en veilig houdt.

Nu dat u uw kruik ontvangen heeft, hopen wij dat deze goed ruikt en dat u de kwaliteit kunt voelen. Draai dit formulier om voor een korte gebruiksaanwijzing over hoe u uw extra lang warm blijvende kruik veilig kunt gebruiken.

Warm het water op de door u gewenste manier op. Wij gebruiken een waterkoker, maar de keuze is aan u. Zet de waterkoker uit voordat het water kookt of laat het water een aantal minuten afkoelen voordat u het water in de kruik giet, om brandwonden te voorkomen (niemand wil een verbrande hand).

Giet het water rustig in de kruik. Onthoud dat de kruik groot is, dus het is niet nodig om deze tot aan de rand te vullen. Tweederde van de kruik is meer dan genoeg.

Schuif de onderkant van de kruik op een vlak oppervlak totdat het water bij de opening verschijnt. Verwijder voorzichtig alle lucht.

Zorg ervoor dat de dop voldoende vastgedraaid zit om lekkage te voorkomen. Hoe lekker warm uw kruik ook is, ga er niet op liggen en verhoog de druk op het lichaam niet. Ook al voldoet de kruik aan de hoogste veiligheidsnormen, als er te veel druk op komt kan de kruik barsten.

Wees voorzichtig als u een gevoelige huid heeft of als een kind of oudere de kruik gebruikt. We willen u warm houden, niet verbrand.

Kruiken van Cuddly Comforts

Hallo! Ik ben Steve van Cuddly Comforts. Wij zijn een klein team uit Noord-Ierland met het doel om u warm en veilig te houden.

Indien u vragen, suggesties, problemen of verbeteringen heeft, aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar sw82trade@gmail.com. Ik lees en beantwoord ze allemaal.

Zou u willen overwegen op een recensie achter te laten op Amazon? Geverifieerde recensies helpen ons namelijk enorm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *